0570 - 79 80 39

Arbeidsrecht advocaat nodig in Deventer?

Deskundig en ervaren advocatenkantoor

Heeft u door omstandigheden een ervaren arbeidsrecht advocaat nodig in Deventer? Dan kunt u altijd aankloppen bij Antonia Advocaten & Mediators. Wij kunnen zowel werkgevers als werknemers adviseren en juridische bijstaan en houden van een heldere en transparante aanpak.

Onze arbeidsrecht advocaten

Op ons advocatenkantoor in Deventer zijn diverse advocaten werkzaam. Ieder met hun eigen specialisatie. Hieronder stellen we ze even kort aan u voor.


Mr. M.P. Bökkerink – de Koning
 is advocaat op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht en het daaraan verwante sociale zekerheidsrecht.

“Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren.”


Mr. W. Boers
 is advocaat op het gebied van arbeidsrecht.

“Ik vind het belangrijk dat al onze cliënten weten dat hun zaak bij ons persoonlijk behandeld wordt en wij alles op alles zetten om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.”


Mr. E. Smit 
is advocaat op het gebied van personen en familierecht en het sociale zekerheidsrecht.

“Ik realiseer mij dat een juridisch probleem voor cliënten vaak een behoorlijke impact heeft op het dagelijks leven.  Ik vind het belangrijk dat cliënten hun juridische probleem met een opgelucht gevoel bij mij kunnen neerleggen en achterlaten.”

Heeft u een geschil of conflict op het gebied van arbeidsrecht in Deventer? Dan ontvangen wij u graag op ons advocatenkantoor voor een kennismakingsgesprek. Maak direct een afspraak!

Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - De Koning

Antonia Advocaten & Mediators

Met enorm veel ervaring op zak startte Marion Bökkerink - De Koning in 2008 haar eigen advocatenkantoor in Deventer. Antonia Advocaten | Mediators is een kleinschalig kantoor met een hoge mate van specialisatie. Hierdoor kan er bijzondere rechtsbijstand gegeven worden. 100% aandacht voor uw zaak, goed bereikbaar, kordaat en redelijke tarieven.

"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Waarom Antonia Advocaten | Mediators?

  • Kleinschalig met hoge mate van specialisatie
  • Aangesloten bij VAAN en VAARA
  • Redelijke tarieven

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Epe, Wijhe, Rijssen en Twello.

Hoofdvestiging