0570 - 79 80 39

Arbeidsrecht advocaat nodig in Deventer?

Conflict op de werkvloer?

Een arbeidsconflict is meestal een conflictsituatie tussen werknemer en werkgever, maar kan ook gaan om een conflict tussen werknemers onderling. Overal waar mensen werken kunnen af en toe conflicten ontstaan, maar als er langdurig onenigheid is en de situatie niet goed kan worden opgelost is er sprake van een arbeidsconflict. En daar kunt u maar beter iets aan doen.

Het is niet alleen erg vervelend wanneer u een arbeidsconflict heeft met uw werkgever of werknemer, maar dit kan bovendien grote gevolgen hebben. Als u er zelf niet uit komt, is het daarom raadzaam om juridisch advies in te winnen. Door professionele hulp in te schakelen verkleint u de kans dat de situatie uit de hand loopt. Wacht dan ook niet te lang met het inschakelen van juridische hulp bij een arbeidsconflict.

Juridische hulp bij een arbeidsconflict

Een arbeidsconflict kan op verschillende manieren ontstaan. U kunt hierbij denken aan situaties zoals reorganisaties, verstoorde arbeidsrelaties, ontslag op staande voet, disfunctioneren, re-integratie of loonachterstand. In de regio Deventer staan wij voor u klaar om u bij te staan als u een arbeidsconflict heeft.

Heeft u in Deventer of omstreken een arbeidsrecht specialist nodig om een (dreigend) conflict op te lossen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging