0570 - 79 80 39

Arbeidsrecht advocaat nodig in Deventer?

Alles over de arbeidsovereenkomst

Als arbeidsrecht specialisten zijn wij ook goed op de hoogte van het contractenrecht. Dit is het recht dat overeenkomsten betreft en houdt zich bezig met zaken als de duur, voorwaarden en de beëindiging van overeenkomsten, zoals een arbeidsovereenkomst. Voor zowel werkgevers als werknemers is een goede arbeidsovereenkomst heel belangrijk.

Wij begrijpen als geen ander het belang van goed opgestelde contracten. Een kleine fout kan immers grote gevolgen hebben, evenals een onvolledige arbeidsovereenkomst. In Deventer en omstreken doet u er dan ook goed aan om onze hulp in te schakelen. Wij weten alles over arbeidsovereenkomsten en het contractenrecht en kunnen u helpen valkuilen te vermijden.

Het contractenrecht in de praktijk

Hoewel een arbeidsovereenkomst ook mondeling overeengekomen kan worden, houden mondelinge afspraken vaak geen stand op de werkvloer. Daarom is het van groot belang om rechten en plichten op papier te laten vastleggen. Mocht er dan onverhoopt iets mis gaan, dan heeft u iets om op terug te vallen. Als expert op het gebied van contractenrecht beschikt ons advocatenkantoor over de juiste kennis en kunde om u deskundig te kunnen adviseren over ieder type contract.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u vrijblijvend kennismaken met onze specialisten in Deventer? Bel dan via 0570 - 79 80 39 of vul het contactformulier in.

Marion Bökkerink - De Koning

Marion Bökkerink - De Koning

Antonia Advocaten & Mediators

Met enorm veel ervaring op zak startte Marion Bökkerink - De Koning in 2008 haar eigen advocatenkantoor in Deventer. Antonia Advocaten | Mediators is een kleinschalig kantoor met een hoge mate van specialisatie. Hierdoor kan er bijzondere rechtsbijstand gegeven worden. 100% aandacht voor uw zaak, goed bereikbaar, kordaat en redelijke tarieven.

"Als advocaat vind ik het belangrijk dat mijn cliënten hun zaak met een gerust hart bij mij achter laten, omdat ze weten dat hun zaak in goede handen is. Specialistische kennis van zaken, deskundigheid en jarenlange ervaring zijn daarbij belangrijke factoren. Even belangrijk vind ik het dat cliënten het gevoel hebben dat er goed naar hen wordt geluisterd en dat hun zaak met persoonlijke aandacht en betrokkenheid wordt behandeld. Een goede samenwerking tussen mijn cliënt en mij is daarbij onmisbaar."

Waarom Antonia Advocaten | Mediators?

  • Kleinschalig met hoge mate van specialisatie
  • Aangesloten bij VAAN en VAARA
  • Redelijke tarieven

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Specialisaties

• Arbeidsovereenkomsten
• Concurrentiebeding
• Beëindigingsovereenkomsten
• Ontslag
• Ontslagvergoeding
• Conflictbemiddeling

Werkgebied

Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Epe, Wijhe, Rijssen en Twello.

Hoofdvestiging