0570 - 79 80 39

Arbeidsrecht advocaat nodig in Deventer?

Dreigt er ontslag?

Of u nu ontslagen wordt of noodgedwongen een werknemer moet ontslaan, u kunt bij ons juridische steun verkrijgen. Er zijn vier wettelijke manieren waarop men ontslag kan krijgen, namelijk:

  • door opzegging van het arbeidscontract, via het UWV Werkbedrijf;
  • door een uitspraak tot ontbinding van de arbeidsovereenkomst door de kantonrechter;
  • door beëindiging van het arbeidscontract van rechtswege;
  • ontslag met wederzijdse goedkeuring.

Iemand ontslaan of ontslagen worden is nooit prettig. Het is daarom verstandig als beide partijen goed op de hoogte zijn van de complexe regels omtrent ontslag.

Juridisch advies in Deventer

Soms kan het interessant zijn om het ontslag aan te vechten als u denkt dat het ontslag onterecht is. Er zijn veel rechten en plichten gemoeid met het arbeidsrecht en de regels rondom ontslag, daarom kan het interessant zijn om na te gaan of alles wel op de juiste manier is afgehandeld.

De vakman staat als ontslagrecht advocaat in de regio Deventer graag voor u klaar. Wij geven u niet alleen advies, maar kunnen ook onderhandelen met uw werkgever over uw eventuele ontslagvergoeding. Wilt u meer weten over welke rechten of plichten u heeft als werknemer of werkgever bij (mogelijk) ontslag? Neem dan contact met ons op.

Let op! Per 1 juli 2015 gelden er nieuwe regels binnen het ontslagrecht door de nieuwe Wet Werk en Zekerheid. De ontslagprocedure verandert en de ontslagvergoeding maakt plaats voor een transitievergoeding. Er geldt voor kleine bedrijven en oudere werknemers nog wel een overgangstermijn. Lees hier meer.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Hoofdvestiging